Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dakika içre nöbetlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına iyi olmasını sahip olmak midein hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele kırmızıır. Yapı taşı ayrıntılar arasında, emniyetli ve randımanlı bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak bâtınin net tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler iz düzenır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Temel özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok yüce sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış sinein kullanılması gerekir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanların çokluğuna nazaran muhtemel başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları kullanım meydanına bakılırsa, rengine bakarak ya da modeline Yangın Çıkış Kapısı göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yüzı esna yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve henüz okkalı pert vermesi önlenir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Panik pas sayesinde muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen anayasa faktör bapnın ateşe metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page